19 januari Albumproeverij Navarone

Navarone organiseert op donderdag 19 januari, in samenwerking met ROC Nijmegen en de Cas Spijkers Academie Boxmeer, een unieke en exclusieve ALBUMPROEVERIJ!. Het langverwachte derde album verschijnt op 20 januari. De plaat is opgenomen door Joost van den Broek (Epica, Xandria) en wordt uitgebracht via het Duitse Rodeostar Records.

Studenten van de bakkersopleiding, de horecaopleiding en aankomend topkoks van de Cas Spijkers Academie in Boxmeer vertalen alle 11 de composities van het album naar bijpassende gerechten en serveren deze uit tijdens een exclusief diner. De bandleden helpen met het uitserveren van de gerechten en leggen de vertaalslag van de muziek naar het gerecht uit. Tijdens elke gang (11 in totaal!) hoor je de bijpassende song. Na afloop krijg je als toetje een exemplaar van Oscillation mee naar huis.

Dit unieke evenement vindt plaats op donderdagavond 19 januari tussen 17.00 en 23.00 uur in Het Restaurant van ROC Nijmegen (locatie Campusbaan 6).

Er is plaats voor slechts 30 personen! Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de albumproeverij is dat je reeds een ticket voor één van onze aankomende liveshows in je bezit hebt (Navarone Classic, de albumrelease of een show van de clubtour in maart).

De prijs is €59 p.p. Daarvoor krijg je dus een 11-gangen diner, een speciaal Navarone welkomstdrankje, 2 drankjes die matchen bij een gerecht en een (gesigneerd) exemplaar van Oscillation op wit vinyl (+ CD).

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@navaronemusic.com. Voeg een kopie van het entreeticket voor één van onze aankomende live shows toe.

LIVEDATA 20/1 Nijmegen, Doornroosje (ALBUM RELEASE) 21/1 Erp, Monsters Of Mariaheide Festival 03/3 Groningen, Vera 04/3 Rotterdam, Rotown 09/3 Eindhoven, Effenaar 10/3 Haarlem, Patronaat 11/3 Utrecht, De Helling