Jo Goes Hunting

Jo Goes Hunting komt 24 februari met Debuutalbum Come, Future

Come, Future is de titel van het debuutalbum van Jo Goes Hunting, de band rondom multi-instrumentalist Jimmi Hueting. Met zijn drums, analoge synthesizers, gitaren en drummachines creëert Jimmi alternatieve popmuziek. Gisteravond beleefde Jo Goes Hunting haar televisiedebuut in het programma De Wereld Draait Door, waar de nieuwe single Winner werd gespeeld. Bekijk het fragment hieronder terug.

 Muzikaal wonderkind Jimmi Hueting studeerde cum laude af aan het conservatorium van Rotterdam. Hueting is het brein achter Jo Goes Hunting. Hij schrijft alle nummers en speelt het merendeel van de instrumenten in. Live wordt hij bijgestaan door zijn band. De sound van Jo Goes Hunting wordt bepaald door de karakteristieke drums en terugkerende meerstemmige zang. De analoge synthesizers zorgen voor een fijne ritmische afwisseling. Come, Future laat zich beluisteren als een experimenteel alternatief popalbum.

Jo Goes Hunting is dit jaar nog live te zien op vrijdag 16 december in TivoliVredenburg in Utrecht en als support act voor Bombay tijdens diens najaarstournee. In maart 2017 start de Come, Future albumtournee.

LIVETDATA
16/03 Merleyn, Nijmegen 17/03 V11, Rotterdam 18/03 Paradiso, Amsterdam