Kim Wilde

Kim Wilde naar Hedon, Metropool en Podium 013

De blonde Britse zangeres was al eens te bewonderen in Metropool en we verbaasden ons destijds over het onvoorstelbare aantal hits dat op de setlist voorbij kwam. Want ook wij waren er stiekem wel een paar vergeten. Kids In America, Cambodia en Never Trust A Stranger lepelen wij ook zo op als ons gevraagd wordt naar de grootste successen van Kim, maar vergeet ook niet nummers als Chequered Love, If I Can’t Have You, You Came, View from A Bridge, You Keep Me Hanging On en Anyplace, Anywhere, Anytime, de hit die ze in 2003 scoorde met Nena.

Ze kwamen allemaal voorbij. Al drie decennia lang scoort ze dus hits en die speelt ze vanavond allemaal. Ook nieuwe nummers gaan we horen want in 2017 komt er een nieuw album uit. We gaan in elk geval een avond genieten van een zangeres die nog altijd goed bij stem is en Kim is bovendien nog altijd uitermate charmant. Laat je vanavond verrassen door deze wereldster!

LIVEDATA 10/11 Hedon, Zwolle 11/11 De Vorstin, Hilversum 12/11 De Boerderij, Zoetermeer 15/11 Oosterpoort, Groningen 16/11 Metropool, Hengelo 17/11 Victorie, Alkmaar 18/11 013, Tilburg

Voor de ongeduldigen: luister naar PINGUIN CLASSICS!!!