Stukafest

10 jaar Stukafest: het studentenkamerfestival

persbericht 3Stukafest is jarig! Al 10 jaar staan verschillende podiumkunsten op de ‘podia’ van studentenkamers in Amsterdam. Op 15 februari vieren wij dit jubileum en worden twintig studentenkamers omgetoverd tot minitheaters waar artiesten uit alle disciplines optreden. Ook dit jaar geniet je op Stukafest Amsterdam van dans, muziek, cabaret, poëzie en nog veel meer.

Begin je avond met Stukafood! Op vertoon van je Stukafestticket kan je in de leukste restaurants van Amsterdam met korting eten. Omdat Stukafest Amsterdam maar één keer 10 jaar wordt, kun je op enkele locaties ook genieten van livemuziek. Een betere start van Stukafest is er niet!

StukafestVerplaatst je vervolgens fietsend door het prachtige winterse Amsterdam en geniet  van drie optredens in verschillende kamers van studenten. Hou je van jazz? Dan moet je zeker langs aan bij het optreden van Ben van Gelder & Reinier Baas. Fan van kleinkunst? Laat je dan verrassen door de grappige en ontroerende nummers van Kiki Schippers. Of toch meer zin in een interessante lezing? De Correspondent is ook van de partij dit jaar! Vera Mulder zal haar visie geven op verschillende actuele onderwerpen. Kijk vooral op onze site voor de andere 17 optredens, er is voor ieder wat wils!

Je sluit de avond af met wat dansjes en sjanses in de Sugarfactory op ons spetterende eindfeest. Swing mee op de
opzwepende muziek van Zitakula en laat je dansmoves zien op de beats van Primo Disco en DJ Kosmos. Kortom, 10 jaar Stukafest is één groot feest. Dit wil je niet missen, koop snel je kaartje!
Voor meer informatie, kaartverkoop en de line-up van het festival, check hier de website! De kamers zijn knus dus koop snel je kaartje want vol=vol!