Cloud Cukkoo

Clipprimeur: Cloud Cukkoo – Dalliance

Lust, overspel en geheimen zijn thema’s die als inspiratie dienen voor de allereerste single van Cloud Cukkoo: Dalliance. Deze had zijn release in januari op Altersonic (Eurosonic) en vandaag brengt de band de videoclip uit. Voor de videoclip heeft de band de handen ineen geslagen met Misvids, om zo tot een prachtig resultaat te komen, waarin niet alles is wat het lijkt.

Voordat Cloud Cukkoo zijn eerste voetsporen zette, speelden ze onder de naam “JORI”, al op Bevrijdingsfestival Den Bosch, Radio Veronica en een uitverkochte Sugarfactory, waar ze tevens Popsport wonnen. Na hun debuut hebben ze een huiskamertour gedaan – de ‘’Living Room Sessions” – en vanaf nu kun je hun eerste single “Dalliance” beluisteren en bekijken.

Cloud Cukkoo zal in februari en maart door Nederland touren, waaronder in de volgende steden:

LIVEDATA 09/02 Stukafest, Maastricht 14/02 Tankstation, Enschede 15/02 Stukafest, Amsterdam 17/02 Sofar Sounds, Breda 12/03 Mezz, Breda 17/03 Dollars, Nijmegen 23/03 Na My Baby, Tivoli, Utrecht 25/03 Altstadt, Eindhoven 26/03 De Pul, Uden – meer tourdata vind je op www.cloudcukkoo.com