rock werchter

Geen Kaleo, wel Slowdive op Rock Werchter 2017

SlowdiveGeen Kaleo op Rock Werchter 2017. De IJslanders annuleren – omwille van een medische behandeling van frontman JJ – een aantal optredens komende zomer. Een vervanger is gezocht en gevonden. Slowdive vult vrijdag 30 juni de vrijgekomen spot in. De shoegazepioniers zijn terug van weggeweest, inclusief prachtig nieuw album. Het aangepast uurschema van de optredens is beschikbaar via rockwerchter.be.

Vier dagen, drie podia. Met de grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters en de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste zomerfestival van België vindt dit jaar plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. De omstandigheden zijn uitzonderlijk en optimaal. Rock Werchter is een unieke belevenis. Een line-up van wereldklasse: jawel. Lekker eten en drinken: check. Techniek en productie: top. Comfort: prima. Tenten op het niveau van de beste concertzalen: aanwezig. Festivalgevoel: omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. In 2016 vonden over de vier festivaldagen heen bijna 150.000 unieke festivalgangers de weg naar het festivalpark in Werchter.

Rock Werchter 2017, dat zijn Foo Fighters, Radiohead, Kings Of Leon, Arcade Fire, Linkin Park en System Of A Down. Maar ook alt-J, Blink-182, The Chainsmokers, Imagine Dragons, James Blake, Lorde, Oscar and The Wolf, Prophets Of Rage, Royal Blood en Soulwax. Dat zijn vooral nog veel meer klinkende namen. 77 in totaal. Het volledige programma is hier te consulteren.

Er zijn enkel nog dagtickets voor donderdag 29 juni in de verkoop. Alle andere ticketcategorieën zijn inmiddels uitverkocht. Tickets voor Rock Werchter 2017 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

LIVEDATA 29/06-02/07 Rock Werchter, Werchter