breda barst

Laatste namen Breda Barst 2017 bekend

Sass JordanDe laatste namen voor Breda Barst 2017 zijn bekend. In onderstaand YouTube-filmpje komen de dj’s voorbij die zaterdag 16 en zondag 17 september draaien op podium Suikerbeat tijdens Breda Barst. Het podium wordt dit jaar voor het eerst gepresenteerd door Avans Hogeschool.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een nieuwe website. Hierop alle informatie over Breda Barst, de artiesten die in september in het Valkenbergpark komen, een webshop en de meest gestelde vragen.

Breda Barst wordt mogelijk gemaakt door een enorme groep vrijwilligers. Zowel tijdens het festival als tijdens de op- en afbouw maken zij het festival mogelijk. De organisatie is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen.

Een van de grote blikvangers van Breda Barst 2017 is zonder meer de Canadese Sass Jordan (foto). Aerosmith, Alice Cooper, Cheap Trick, Van Halen, Carlos Santana en Joe Cocker; noem maar een icoon en Jordan heeft er mee gewerkt. Deze powervrouw is al 30 jaar bezig. Bekroond tot Billboard’s Best Female Rock Vocalist is ze van alle markten thuis. Zo schitterde ze eerder al in de rol van Janis Joplin op Broadway en deelde ze het podium met The Rolling Stones, AC/DC en andere grootheden.

LIVEDATA 16-17/09 Breda Barst, Breda