Lowlands

Muziekprogramma Haciënda op Lowlands 2017 bekend

benji bOp evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen vindt van 18 tot en met 20 augustus de vijfentwintigste editie van A Campingflight to Lowlands Paradise plaats. Lowlands heeft het muziekprogramma van Haciënda bekendgemaakt, met onder anderen Benji B (foto), STWO, Jarreau Vandal, Jameszoo en Lefto.

Waar is het feestje? In de Haciënda is het feestje! De plek waar de Lowlander loos kan gaan op funky beats uit alle windrichtingen is still going strong. Doe er een mojito bij, of een andere cocktail die in Bacardi’s huis van tropische sferen te krijgen is, en zie hoe de wereld zich op Lowlands verbroedert. Van salsa in Cuba tot samba in Brazilië, van reggae in Jamaica tot cumbia in Colombia; er zit altijd een subtiel verleidend, dansbaar ritme in. Met dit jaar:

Benji B
Muziekontdekkingsreiziger bij de BBC met voorspellende gaven voor de beste nieuwe elektronische sounds.

STWO
Deze Franse dj/producer zoekt in zijn sets altijd het ideale midden tussen house en hiphop, waar jij danst op de som der delen.

Jarreau Vandal
Dance, soul, jazz, r&b en hiphop in alle kleuren – van westcoast tot eastcoast, van future beats tot trap; het is altijd zomer met deze Maastrichtse Amsterdammer in huis.

Jameszoo
Nederlandse producer/muzikant op Flying Lotus’ label Brainfeeder mixt jazz, hiphop, funk en electronics tot iets waarvan je heupen onverbiddelijk gaan schudden.

Lefto
Deze avontuurlijke Belg draait het heetste van het nieuwste, onder meer bij StuBru en op de feestjes van Gilles Peterson.

Binnenkort worden meer acts aangekondigd, waaronder beeldende kunst, film en nog meer muziek. Eerder werd bekend dat onder meer Mumford & Sons, The xx, Editors, alt-J, Bastille, Chef’Special, Cypress Hill, Elbow, Flume, Halsey, Iggy Pop, Kovacs, London Grammar, Michael Kiwanuka, Migos, Skepta en Solange en meer naar Lowlands komen.

Op www.lowlands.nl lees je alle uitgebreide info, staan foto’s, video’s en natuurlijk veel tracks. Alle tot nu toe aangekondigde acts kun je ook via de LL17 Spotify Playlist beluisteren.

What’s Happening
Theatermakers, DJ’s, modeontwerpers, taalvirtuozen, filmmakers en andere creatieven: maak kans om op Lowlands op te treden in What’s Happening: de creatieve vrijhaven van Kunstbende en Rabobank. Breng jouw talent van je zolderkamer naar Lowlands en doe mee: upload je inzending en maak kans op Lowlandskaarten, deelname aan de workshops én een plek op het What’s Happening-podium op Lowlands.

Hosts Rens Polman en Koen Brouwer dagen de Lowlandsbezoeker uit mee te doen aan workshops en het podium te beklimmen. Een aantal bekende artiesten haakt ook aan. Wie dat zijn, blijft geheim… Daarnaast treden de winnaars van Kunstbende 2017 op.