Chester Bennington

Thema-uitzending Aardschok naar aanleiding van overlijden Chester Bennington

chester benningtonNaar aanleiding van het plotselinge overlijden van Linkin Parks Chester Bennington, een zelfgekozen dood, staat de uitzending van Aardschok vandaag in het teken van Linkin Park.

Enkele weken terug nog speelde Linkin Park op Rock Werchter. Daar maakte Bennington een uitstekende indruk, evenals zijn band. Vrolijk, goed bij stem en hij maakte vrijwel continu contact met zijn publiek.

 

Dit is wat we schreven in de Rock Werchter-recensieLinkin Park neemt als afsluiter van de zaterdag vooral revanche op zichzelf en het net verschenen, veel te poppie album One More Light, met een gedreven show. Sterke, afwijkende versies van een aantal hits en heel veel interactie met het publiek maken het allemaal erg aangenaam om naar te kijken en te luisteren. Chester Bennington staat langer tussen zijn fans dan op het podium. Onvermijdelijke songs van One More Light zijn feitelijk de enige dissonanten tijdens een verrassend, vlammend optreden.

De zelfmoord van Chester Bennington is een enorme schok in de muziekwereld, die de laatste jaren toch al het nodige voor de kiezen krijgt. Aardschok staat vanavond stil bij het overlijden van Chester Bennington, tijdens een uitzending die in het teken staat van Linkin Park.

De uitzending van Aardschok is vrijdagnacht te beluisteren van 0:00 tot 02:00 uur op Pinguin Radio.