Chef'Special

Indrukwekkende nieuwe video Chef’Special

Chef'Special“I wanna be thankful more often, more gentle, softer” is een tekst uit Because I Love You, van de Haarlemse band Chef’Special. Frontman Joshua Nolet: “Because I Love You gaat over hoe we proberen een betere versie van onszelf te zijn en hoe de realiteit soms in de weg staat.  Er is een indrukwekkende video van het nummer verschenen.

Ondanks onze goede intenties, bereiken we soms het tegenovergestelde. Er zit een duisternis in deze struggle, in hoe we onze fouten als nederlagen labelen, maar er zit licht in het feit dat we blijven proberen. We hoopten dit te vangen in deze video en danken regisseur David Jan Bronsgeest en de driejarige Ravi for making it happen. Ze daagden mij uit onbekend terrein te betreden en daarvoor ben ik hen dankbaar.”

Because I Love You is afkomstig van Amigo, het derde studioalbum van Chef’Special, dat begin dit jaar verscheen. In augustus staat Chef’Special op Lowlands en 7 oktober speelt de band hun grootste show tot nu toe in de Ziggo Dome in Amsterdam.

LIVEDATA 06/08 Solar Weekend Festival Roermond 12/08 Huntenpop, Ulft 18/08 Lowlands, Biddinghuizen
19/08 Strandfestival Zand, Almere 26/08 Festival Strand, Utrecht 31/08 De Grote Kick-off, Deventer 07/10 Ziggo Dome, Amsterdam