Mattijs Rolleman

Matthijs Rolleman presenteert eerste single & videoclip

Matthijes RollemanPrecies één jaar na het succesvol afronden van de crowdfundingscampagne (i.s.m. BKKC en Voordekunst) brengt Matthijs Rolleman – de man achter Golden Cage – zijn eerste single + videoclip uit, getiteld: Love Was Not Enough. Met in de hoofdrol de Tilburgse FHK-choreografie studente Sarah Prescimone en 11-jarige (!) Stella Raab. Mede dankzij de steun van alle mensen die hebben gedoneerd via de crowdfundingsactie kon dit gerealiseerd worden.

Rolleman (28) heeft na de crowdfundingscampagne niet stilgezeten en afgelopen jaar tal van optredens verzorgd met Golden Cage.

Over Golden Cage:
Een groep jonge mensen moet belangrijke keuzes maken en staat op een kruispunt in hun leven. Een moment dat iedereen wel eens heeft meegemaakt. Ga je voor je ultieme droom vol risico’s of kies je voor het veilige, terwijl het leven aan je voorbij kabbelt?

Samen met een grote band wordt rondom dit thema gezongen, gedanst en gerapt. Zo ontstaat er een thematisch concert dat je meeneemt naar je grootste dromen maar ook naar de diepe dalen die op de loer liggen als het je maar niet lukt deze dromen na te jagen. Golden Cage laat zien dat hoe diep de dalen ook zijn, je er door de kracht van je dromen altijd weer sterker bovenop kunt komen.

De gehele groep bestaat uit dertig (jonge) Fontys Hogeschool voor de Kunsten-studenten of (net) afgestudeerden die op het podium of achter de schermen aan het project meewerken. Dit kalenderjaar hebben zij zo’n tien optredens mogen verzorgen door heel Nederland en ook komend jaar staat er heel wat moois te wachten: optreden op veel middelbare scholen, gecombineerd met workshops.

Mede dankzij de prachtige bijdrage via de crowdfunding, is aan bijbehorende album het afgelopen jaar hard gewerkt. In maart 2017 komt zij uit. Ter promotie wordt op vrijdag 2 december de eerste single Love Was Not Enough uitgebracht. Een episch lied, waarbij de zangeres als een soort moeder-figuur tegen zichzelf zingt: “alle valkuilen en drama’s zijn zwaar, maar hou vol! Ik ben er nog!”

LIVEDATA 4/2 Club Smederij, Tilburg Showcase