Mañana Mañana

Mañana Mañana 2017 van start

Geleen-Calling-bettie-serveert2Vandaag is het dan eindelijk zo ver: Mañana Mañana 2017, het meest relaxte festival van Nederland, vindt voor de vijfde keer plaats. Ditmaal is Kasteel Vorden en haar prachtige omgeving de betoverende locatie.

Op de acht podia worden van 15 tot en met 18 juni meer dan 120 optredens gegeven door bands in de meest uiteenlopende stijlen. Van indiepop door Bettie Serveert (foto) tot klassiek door Radio Filharmonisch Orkest tot krautrock van de Duitse band Camera tot Mexicaanse feestmuziek door Mariachi Reloaded tot blues, punk, pop, electro, rock, theater, dance en al het andere waar je goeie zin van krijgt. Daarnaast tal van workshops (o.a. oerkoken, slidegitaar, emmertrommelen, smeden en een cursus wildplukken), veel bijzondere catering, je eigen vis uit het water hengelen en bereiden op de grill, hottubs, vreemde vogels en ander goed volk.

Ondanks het ontspannen karakter van het festival en haar bezoekers gaat de voorverkoop als een raket. De zaterdagkaarten, caravankaarten en de luxe camping Fata Mañana zijn inmiddels uitverkocht. De organisatie verwacht dagkaarten voor de vrijdag nog wel aan de dagkassa te verkopen.

Vandaag, donderdagmiddag 15 juni opent de poort naar de camping. De nieuwe locatie wordt volgens goed Achterhoeks gebruik natuurlijk ingewijd door een kennismaking met de omgeving, oftewel: ‘buurt maken’. Dit betekent dat donderdag 15 juni Mañana Mañana gratis toegankelijk is voor alle inwoners van de voormalige gemeente Vorden. Er wordt dan ook volop programma aangeboden op zes podia. Voor bezoekers met een campingkaart was het al mogelijk op de donderdag voor het festivalweekend te komen. Dat zal ook nu het geval zijn en zo is er voor alle aanwezigen de mogelijkheid om elkaar en het festival te leren kennen.

LIVEDATA 15-18/06 Mañana Mañana Kasteel Vorden