Donderdag om 21:00 uur Musicmaker Radio #119

Donderdag van 9 tot 10 ’s avonds hoor je op Musicmaker Radio muziek die bij de nieuwste editie van Musicmaker hoort, het magazine voor de muzikant.

Playlist Musicmaker Radio #119 – uitzending do 23 mei:

Library Card – Cognitive Dissonance

DI-RECT – 90s Kid pt.II

Heijmat – Close Your Eyes And Let Go

MUSICMAKER RELEASE VAN DE WEEK

The Dirty Denims – Hell Of A Night

The Dirty Denims – Too Loud, Too Old

Party On heet het nieuwe album van The Dirty Denims dat morgen uit gaat komen. De band belooft ‘een golf van energie en positiviteit te brengen bij Rock ’n Roll fans over de hele wereld; een muzikaal feest bedoeld om rockliefhebbers op te vrolijken. Met onze kenmerkende Happy Hardrock schudden we het feestbeest in iedereen wakker!’. Waarvan akte!

‘Party On’ is de Musicmaker Release van de Week

BLUAI – Not The One

Boskat – 9 Angel Lives

Sjako! – The Right Place

Musicmaker Event Spotlight

Matteo Mancuso – Silkroad

Mark Lettieri – Dragonfly

Bombino – Amidinine

Dinosaur Jr. – I Ain’t

Leif de Leeuw Band – Hard To Hold

John Ghost – The Dimmed

Woensdag 29 mei gaat het Bridge Guitar Festival van start met een stortvloed aan gitaarconcerten op allerlei locaties in Eindhoven. Vijf dagen lang! Tijdens Bridge Around Town kun je tientallen concerten gratis bijwonen, onder meer van een paar bands die we hier laten horen: Matteo Mancuso, Leif de Leeuw Band en Bombino. Er zijn ook concerten waar je een kaartje voor moet kopen, onder meer Mark Lettieri die met het Metropole Orkest gaat optreden en Dinosaur Jr. Op de Bridge Guitar Convention zaterdag 1 juni kun je de hele dag masterclasses volgen en de gitaar- en basbeurs bezoeken. Daar doet Matteo Mancuso ook een masterclass. Alle informatie vinde je op Musicmaker.nl.

Bridge Guitar Festival, Eindhoven, 29 mei tot en met 2 juni.