Donderdag om 21:00 uur Musicmaker Radio #129

Donderdag van 9 tot 10 ’s avonds hoor je op Musicmaker Radio muziek die bij de nieuwste editie van Musicmaker hoort, het magazine voor de muzikant.

Playlist Musicmaker Radio #129 – uitzending do 1 augustus:

Deze week een bloemlezing van tracks die de laatste weken uit zijn gekomen van Nederlandse en Belgische artiesten en bands, met Personal Trainer’s nieuwste als Release van de Week, Anton Goudsmit als Musicmaker’s Musician’s Musician en Waterpop als Event Spotlight met drie tracks van Musicmaker favorieten.

Etan Huijs – Ghost In The Machine

Viper Mad – Light The Way

Cloud Cafe – Perfection Salad

MUSICMAKER RELEASE VAN DE WEEK

Personal Trainer – Intangible

Personal Trainer – Round

Morgen komt het nieuwe album van Personal Trainer uit, Still Willing. De band is uitgegroeid tot een van de meest geliefde live-acts in het Nederlandse indiecircuit. Het is het project van Willem Smit, met een roterende cast van bevriende muzikanten om hem heen, ook in de studio. Sterke gitaarpopliedjes! Personal Trainer – Still Willing is de Musicmaker Release van de Week

T&A Connection – The Big Itch

VOZ – Brand Maar Los

MUSICMAKER’S MUSICIAN’S MUSICIAN

Anton Goudsmit – Bluebottle

Montis, Goudsmit & Directie – He Lobster

The Ploctones – Monddood

Anton Goudsmit is de gitarist die door veel gitaristen bewonderd wordt en velen inspireert met zijn vrije, virtuoze en dynamische stijl. Binnenkort brengt hij zijn tweede album onder eigen naam uit, Ton Petit+. Vandaag een voorproefje, plus twee typerende tracks van formaties waarin hij schittert, Ploctones en Montis, Goudsmit & Directie.

Gabriel Rios – Marcela

Burghers Orquestra – Wrote A Song

Musicmaker Event Spotlight

Library Card – Well, Actually

Ciao Lucifer – Making Up Animals

ZEP – Roadtrippin’

Waterpop is gratis toegankelijk en presenteert al 40 jaar lang lokale helden, maar ook grote internationale namen. We laten drie van die namen horen, onze Musicmaker favorieten! 2 en 3 augustus, Waterpop, Hofpark, Wateringen

Eefje de Visser – Gloeien

Painted Scars – Liquid Gold