Donderdag om 21:00 uur Musicmaker Radio #136

Donderdag van 9 tot 10 ’s avonds hoor je op Musicmaker Radio muziek die bij de nieuwste editie van Musicmaker hoort, het magazine voor de muzikant.

Playlist Musicmaker Radio #136 – uitzending do 19 september:

De Musicmaker Release van de Week is Vertigo van Jaune Toujours. We laten twee nummers van het album horen dat morgen uitkomt. Daarnaast veel nieuwe muziek van Nederlandse en Belgische bodem en als Event Spotlight twee nummers van bands die vanavond, vrijdag en zaterdag de Popronde aandoen in respectievelijk Leiden, Apeldoorn en Hengelo.

Tramhaus Ffleur Hari

Jungle by Night – Style de Malade (ft Merol)

Komodo – Mansa Musa

Warhaus – Where The Names Are Real

DeWolff – In Love

Robby And The Secret – Whirling

Musicmaker Release van de Week

Jaune Toujours – Step On A Crack

Jaune Toujours – Vertigo

Het Belgo-Brusselse Jaune Toujours komt met hun langverwachte nieuwe album Vertigo, een zinderende mix van groove, blazers en accordeon die leidt tot een muzikale trip met catchy songs, drum&brass, accordeondub, Belgische ska en lyrics die zeggen waar het op staat. Vertigo is de Musicmaker Release van de Week.

Charlotte Wessels – The Crying Room

Lov3less – Better For Me

De Toegift  – Liefde Is Lang

The Vices – Gold

Musicmaker Event Spotlight

Future Husband – Good Company

Zuster Zonnebloem – Without Time – Live At Wisseloord

Future Husband en Zuster Zonnebloem behoorden voor ons tot de beste bands van de openingsdag van Popronde 2024 in Nijmegen vorige weekend. Lees ons verslag op Musicmaker.nl. Zij spelen op alle drie de Popronde-avonden komend weekend, vanavond in Leiden, vrijdag in Apeldoorn en zaterdag in Hengelo. Check Popronde.nl.