Seb Black in april op tour door Nederland

Seb Black is een muzikaal autodidact uit Montreal. De songwriter / producer / platenbaas heeft door zijn jeugd een cynische kijk op de maatschappij en giet die in een eclectische mix dat zich laat omschrijven als industrial folk rock. Aangevuld met een stem die je aandacht eist.

Zijn nieuwe album On Emery Street verschijnt op 20 maart via Goomah Music en in april tourt Seb Black door Nederland.
Album On Emery Street is een debuut dat twist en draait, maar je tegelijkertijd scherp en bij de les houdt. Het album staat bol van de verhalen, vertelt met een echte punk spirit.

Simpele, mooie melodieën met donkere beats en rauwe teksten zijn het handelsmerk van Seb Black. Zijn debuutalbum gaat zorgen dat Mr. Black uit de schaduw gaat treden en je moet er bij zijn als dat gebeurd…
Seb Black is naast muzikant ook eigenaar van Emery Street Records. Het label heeft een zeer bijzondere studio in een oude kerk. De studio is overgenomen van Arcade Fire, nadat een deel van het pand was ingestort. In deze studio nam Arcade Fire haar legendarisch albums ‘Neon Bible’ en ‘The Suburbs’ op. Ook Timber Timbre, Wolf Parade en Beirut hebben er opnames gemaakt.

LIVEDATA 21/04 Tivoli, Utrecht 22/04 Doornroosje, Nijmegen 23/04 Patronaat, Haarlem 24/04 Scum, Katwijk 25/04 Metropool (Heartland Festival), Hengelo 26/04 Blue Collar Hotel, Eindhoven