PollyAnna presenteert op 3 april haar debuutalbum Indigo!

Zelf deelt PollyAnna het plaatje al sinds november uit, maar nu verschijnt Indigo dan officieel via Harlem Recordings. En dan te bedenken dat het album er bijna niet was geweest: “Terwijl ik de wereld rondreisde, schreef ik als singer-songwriter honderden liedjes. In de zomer van 2012 besloot ik last-minute, het geld, dat ik had gespaard voor mijn grote wereldreis, anders uit te geven, namelijk aan mijn album: Indigo.

PollyAnna
“PollyAnna’ betekent de eeuwige optimist en dat beschrijft mijn persoonlijkheid goed. Ik ben wel eens naïef optimistisch, maar het is altijd een keuze. Ik vind het mooi om me te focussen op de goede dingen in mensen en in het leven. Het album Indigo heeft als hoofdthema de visie van de nieuwetijdskinderen: creëren in plaats van consumeren, met andere ogen naar dezelfde wereld kijken en het conserveren van onze mooie planeet aarde.

Samen met producer Robin van Loenen (Destine) koos ze 12 van haar mooiste en meest betekenisvolle liedjes. Die werden zorgvuldig bewerkt en gepolijst en vormen samen het eerste full-length en full-band debuutalbum: Indigo. Het is een echt pop album en bevat liedjes die variëren van verstilde singer-songwriter tot uptempo popliedjes, met een vleugje rock en hier en daar een snufje country.

Ze is nu al bevestigd voor het prestigieuze The Great Escape festival in Brighton en speelt ze in de Heineken Music Hall (aftershow Sam Smith), in De Duif met Maria Mena, Het Dolhuis en Patronaat. Beluister hier haar nieuwe single.