Here Comes The Summer 2015 Blokkenschema

Nog even en Here Comes The Summer is weer daar. 1 t/m 3 Mei op Vlieland, ontsproten uit Into The Great Wide Open, is HCTS misschien wel ons favoriete feest al was het alleen al omdat dit jaar Adriaan Pels er een Vrijdagmiddagdisco verzorgt, Douglas Firs komt spelen en Spinvis er zijn ‘Oogcontact Van Het Eenzaamste Soort’ ten tonele voert. En dan hebben we het nog geeneens gehad over Sam Amidon, Chuck Prophet, The Homesick en onze oude kameraden van De Staat die ook allemaal komen.

Maar ook Other Lives komt met nieuwe plaat naar Vlieland en soulcollectief Mop Mop neemt zanger/poëet Anthony Joseph mee. Verder Yuko Yuko, Sväva en The Homesick. Bluegrass van de Hackensaw Boys, cultfiguur Chuck Prophet, Happyness, Ultimate PaintingAmatorski, Maarten Vos, Tubelight en Little Hurricane.

En het leuke is: er zijn nog wat kaarten.

Het programma was al helemaal rond, het tijdschema nu ook. Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 mei, in De Bolder, het buitenpodium Ruige Plak, de Sporthal en op het strand. Op vrijdag beginnen we aan het eind van de middag met de eerste bands en op zondag zwaaien we jullie ‘s middags weer uit.

Bekijk hier het blokkenschema voor Here Comes The Summer

 

c2681b93-c080-4f72-9742-6b3c3aa0722d