Cortonville wordt Never Mind The Hype

Per 1 juni houdt Cortonville op te bestaan. Het platform zal verder gaan onder de naam Never Mind The Hype. De officiële lancering zal paatsvinden op 5 juni tijdens Buma ROCKS! en op 6 juni tijdens de Muzikantendag, waar Pinguin Radio trouwens ook vertegenwoordigd is.

Eric Corton is momenteel presentator van de NPO Radio 1 programma’s De Nieuws BV en Met Het Oog Op Morgen. Cortonville past daarmee niet meer in het plaatje. Na drie jaar geeft hij het roer over aan Waldo Volmer (Cortonville/Gigant) die als algemeen manager het nieuwe platform zal gaan leiden. Dat doet hij o.a. samen met Ingmar Griffioen ((ex-)3voor12) die als hoofdredacteur is aangetrokken en Lisa Gritter (LaLaLand/(ex-)Suburban Records) die de marketing en communicatie voor haar rekening zal nemen.

Tot en met 1 juni zal Cortonville nog berichten over rock ‘n roll, tattoos en auto’s. Wij danken Cortonville voor de samenwerking en Eric Corton voor de periode dat hij Radio Cortonville presenteerde op zondagavond op Pinguin Radio. Uiteraard wensen wij Never Mind The Hype veel succes!