where the wild things are

Laatste namen Where The Wild Things Are 2016 bekend

where the wild things areHet programma is helemaal compleet! Met de komst van De Staat, Dan Deacon, Admiral Freebee, Young Marco, Gallant,  Death Alley, Indian Askin, Joe The Ripper (dj’s Joost van Bellen en RipTide),Diep in de Groef en An/Of zijn de laatste muzieknamen bekend. Headliner The Kills heeft helaas moeten afzeggen.

Naast het muziekprogramma, is ook de randprogrammering uitgebreid. Zo verzorgt The School Of Life weer filosofische classes met sprekers Lammert Kamphuis en Jan Drost. Nieuw dit jaar zijn de bliksemleesclubs van literair tijdschrift Das Magazin die plaatvinden in de Das Mag pop-up bookshop-bungalow. Melkweg Cinema heeft speciaal voor het festival de muziekdocumentaires ‘My Friend Larry Gus’ en ‘Janis: Little Girl Blue’, over de legendarische Janis Joplin, geselecteerd. Daarnaast kan je weerRummikubben, zwemmen, bowlen, pubquizzen, meedoen aan een heuse Indiebingo en met Lucy’s Wijsje de bossen in voor een muzikale ontdekkingstocht. De late uurtjes kunnen doorgebracht worden op feestjes van PIP Den Haag, Subbacultcha, Fresh Cotton en Nightbirds. Ook dit jaar zal 3voor12 sessies opnemen vanuit hun bungalow op het park met een selectie artiesten.

Kan je ook niet wachten? De laatste bungalows zijn nu nog te koop via Ticketmaster, maar de plekken zijn er alweer bijna doorheen!