together PANGEA

Win Tickets voor together PANGEA op 29 januari in Metropool

Nirvana, Smashing Pumpkins, Sonic Youth zijn allemaal bands die van invloed zijn op together PANGEA uit Los Angeles. Rock ’n roll zoals het zijn moet; rauw, onvoorspelbaar en gevaarlijk, maar ook intelligent, experimenteel en edgy. Vooral als je ook houdt van muziek van Wavves, Cloud Nothings, Fidlar, Audacity, BRMC, Ty Segall en alles wat op het label Burger Records uitkomt.

Onlangs kwam The Phage EP uit. Op Burger Records dus. 6 Nummers en weer allemaal raak. De nummers kruipen onder je huid, en het klinkt allemaal zo oprecht dat het soms een beetje ongemakkelijk voelt. Liedjes over feesten, katers, verloren liefdes, kortom alles wat het leven mooi of minder mooi maakt.

Energiek live bandje?
Dat is een understatement. Jong en oud gaat mee in een kolkende pit als deze mannen aantreden. De optredens kenmerken zich door gecontroleerde chaos en een moordend tempo. together PANGEA is een band in bloedvorm op plaat en podium. Hieronder een lekker gruizig clipje in waardeloze kwaliteit. Op volle oorlogstrekte ervaren? Dan ben je deze avond bij!!!

En als support act nemen ze mee: Magnetic Spacemen & Iguana Death Cult. Ook lekker!!!

Winnen? Stuur gewoon je naam o.v.v. together PANGEA op naar prijsvraag@pinguinradio.com en die tickets liggen binnenkort in je digitale brievenbus.

LIVEDATUM 29/01 Metropool, Hengelo