birth of joy

Birth Of Joy CD releaseparty op 27 februari in Metropool

Op 26 februari verschijnt het nieuwe album van Birth Of Joy! Het album, Get Well getiteldverschijnt net als de voorgaande drie albums via Suburban Records. En op 27 februari is daar de CD release party in Metropool te Hengelo.

Psychedelische rock
Maar dan weer net uit een ander vaatje als genregenoten als PAUW, Foxygen en Tame Impala. Het is net een beetje ongepolijster en rauwer. De mannen hebben wellicht net wat meer naar Deep Purple en Black Sabbath geluisterd als naar Pink Floyd en The Zombies. Hoe het ook zij, het klinkt wel erg lekker allemaal!

Kilometervreters

Nou aan live ervaring in elk geval geen gebrek. Het mag eigenlijk een wonder heten dat de band überhaupt tijd heeft om de studio in te duiken. Toch doen ze dat ook met enige regelmaat, want inmiddels staat de teller qua studioalbums op vier. Dat biedt dan weer genoeg liedjes voor een driedubbele live LP in de vorm van Live At Ubu.

Pinkpop, Lowlands, Best Kept Secret, Metropool. Mooi rijtje toch? De mannen waren jaren geleden voor het laatst te gast zagen wij tot onze eigen schrik. Hoogste tijd dus voor bloed, zweet en rock ’n roll. Dat tovert tenslotte altijd een lach op ons gezicht!

Support: Breaking Levees
Vier jonge gasten uit Amsterdam die riffrock combineren met blues en een toefje acid-rock. Into the Great Wide Open en de Melkweg gingen al voor de bijl, en nu is Hengelo aan de beurt. Op tijd komen dus om dit niet te missen!

LIVEDATUM 27/02 Metropool, Hengelo