Paardpop 2016 op 2 maart in het Vliegend Paard te Zwolle

Paardpop 2016Het festival met het meeste talent op het kleinste aantal vierkante meters komt er weer aan! Op woensdag 2 maart staat studentencafé Het Vliegende Paard van kelder tot bovenverdieping in het teken van Paardpop 2016. Dit knusse indoor festival is dé gelegenheid om de grote namen van de toekomst te ontdekken. Eerdere jaren hadden we o.a. Kensington, Handsome Poets en Jett Rebel op onze podia staan.

Dit jaar hebben we een mooie mix van lokaal en landelijk aanstormend talent. Op de Main Stage zijn de bands te zien die het op dit moment al heel goed doen, maar van wie we in 2016 zeker nog veel meer gaan horen. Op de begane grond is regionaal talent te spotten op het Local Talent Stage. De onlangs prachtig opgeknapte kelder van Het Vliegende Paard is deze avond een Hiphop Underground. Dit en nog veel meer is te ontdekken op Paardpop!

LINE-UP Paardpop 2016: The Brahms, Orange Fox, Echo Movis, Radio Eliza, Jessy, Hard & Heady, Crazy Daze, Ares, De Alliantie, Tour De Moos, Party Party Band, Zwolstalig, DJ Berkum, STROHM, The Yukon Club

LIVEDATUM 02/03 Paardpop 2016 @ Het Vliegend Paard, Zwolle