Massive Attack

Massive Attack maakt spectaculaire clip Voodoo In My Blood

Massive Attack presenteert de nieuwe videoclip van Voodoo In My Blood uit. Het nummer is afkomstig van de EP Ritual Spirit die in januari verscheen. Massive Attack is op woensdag 24 februari te zien in Het Klokgebouw in Eindhoven en op 25 februari staan de triphop-pioniers in een uitverkochte Amsterdamse Heineken Music Hall.

Het nummer Voodoo In My Blood is geschreven en geproduceerd door Massive Attack’s Robert del Naja en Euan Dickinson. Op de track zijn de vocalen te horen van de Schotse hiphopformatie Young Fathers, die door Del Naja beschreven wordt als “currently the best band in the world.” In de clip is de Britse actrice Rosamund Pike te zien. De actrice, bekend van de film Gone Girl, houdt haar bijdrage aan de spectaculaire clip raadselachtig. “Am I involved? Someone said the girl in the video looks like me. I have been to the Joe Strummer subway. I did have a strange encounter there once.”

Op de EP Ritual Spirit zijn naast de langverwachte terugkeer van Tricky in het nummer Take It There, ook samenwerkingen te horen met Roots Manuva (Dead Editors) en Azekel (Ritual Spirit).