Adam & The Relevants

Adam & The Relevants presenteert gelijknamig debuutalbum op 11 maart 2016!

AATR-FRONT_LOWHet gelijknamige debuutalbum van Adam & The Relevants verschijnt op 11 maart 2016 via Amsterdam Recording Company. De releaseshow vindt plaats op zaterdag 12 maart in EKKO, Utrecht.

Adam & The Relevants maakt aanstekelijke gitaarpop, opgediend met een ontembare energie. Een enkele keer rammelt het; soms is het opruiend wild; maar altijd is er dat verpletterende refrein. De band is geïnspireerd door enerzijds 90s bands als Oasis en Weezer en anderzijds door hedendaagse bands als Wavves en FIDLAR. De liedjes zijn zorgeloos, scherp en lopen over van branie. Geen pretenties, gewoon een bonte verzameling stevige en vooral catchy liedjes die direct in je hoofd blijven zitten.

Met de release van hun eerste EP VI in april 2013 speelde Adam & the Relevants ruim vijftig shows door Nederland. Ze verzorgden onder andere de voorprogramma’s voor Babyshambles en Palma Violets, maar deden ook veel festivals aan waaronder Into The Great Wide Open, Let’s Get Lost en Eurosonic/Noorderslag.

Gedurende 2014 werkte Adam & The Relevants aan materiaal voor het debuutalbum met Xavier Stephenson (UK), een Londense producer die eerder werkte met onder meer Editors, The Joy Formidable en Carl Barât.

LIVEDATUM 12/03 EKKO, Utrecht