Moonspell

Moonspell op 31 maart naar Metropool

Al een bijna een kwart eeuw genieten liefhebbers van metal met een duister randje van de kunsten van dit Portugese gezelschap. Moonspell speelt metal van het ambachtelijke soort en heeft fans over de hele wereld.

Nummers als Opium en Alma Mater zijn klassiekers in het genre en worden op festivals over de hele wereld met gejuich ontvangen en vervolgens loeihard meegebruld door letterlijk duizenden kelen. Waar Moonspell verschijnt gaan de vuisten in de lucht en gaat het hoofd heen en weer. Onlangs verscheen studioalbum nummer 11 in de vorm van Extinct en ook deze plaat werd evenals de voorgangers goed ontvangen. Hoog tijd om de band eens naar het oosten des lands te halen want in Hengelo hebben we nog niet eerder kunnen genieten van deze vakmannen.

Support acts: Soulline + Aeverium
Moonspell bezoekers opgelet! De show van 31 maart begint wat eerder als we hadden gepland. De reden is wel een mooie op zich want in plaats van 1 zie je 3 bands deze avond en daar beginnen we dus graag wat eerder voor. Naast Moonspell zie je vanavond Soulline uit Zwitserland. Timmeren hard en niet alleen aan de weg maar ook op de drums. Brute riffs en dito vocalen maken het plaatje compleet. Het Duitse Aeverium maakt de line-up vanavond compleet. Metal met overduidelijke gothicmetal invloeden en dus naast een brulboei ook een dame voor het nodige melodische tegenwicht. Een mooie avond dus voor de liefhebbers van metal in de breedste zin van het woord!

LIVEDATUM 31/03 Metropool, Hengelo