Ik Zie U Graag

De line-up voor Ik Zie U Graag April 2016 is compleet!

Daar zijn ze dan: de laatste namen voor het Ik Zie U Graag-festival. Zondag 24 april is traditioneel gratis toegankelijk en we hebben weer een line-up om je vingers bij af te likken.

In samenwerking met Humo’s Rock Rally presenteren we Equal Idiots en Billie Rodney: twee van de tien finalisten van dit jaar. Eerder wonnen bands als Evil Superstars, Novastar, Das Pop, The Van Jets en The Hickey Underworld de tweejaarlijkse rockwedstrijd al, dus dat belooft wat voor deze twee!

In samenwerking met het Belgische kansenplatform Vi.be heeft Mezz uit bijna 300 inzendingen Lighthousing en Lous gekozen. Vi.be is het kansenplatform van Poppunt, de organisatie die zich inzet voor muzikanten en dj’s in Vlaanderen.

Natuurlijk is popjournalist en België-watcher Willem Jongeneelen (OOR, BN/De Stem) ook van de partij. Hij nodigt vier gasten uit om in intieme setting te ‘klappen’ over de liefde voor muziek en over de Belgische muziekscene: Tim Beuckels van Unday Records, Wannes Cappelle van Het Zesde Metaal en het duo Eriksson Delcroix.

De toegang op zondag 24 april is gratis, maar er zijn nog tickets voor vrijdag 22 april (met oa Trixie Whitley en Bazart) en zaterdag 23 april (met oa The Black Box Revelation en Dez Mona) te koop. Passe-partouts voor beide dagen kosten €30.

Ik Zie U Graag