Black Honey

Never Mind The Hype vol gas op Pinguin On The Rocks #6

Pinguin On The Rocks

Tijd voor Never Mind The Hype vs. Pinguin Radio: Nieuwe Muziek #6! Eén uur vol met speciaal door NMTH geselecteerde nieuwe tracks uit binnen- en buitenland, door ons de digitale ether ingestuurd voor de échte radio-experience.

Ready? Go!

Uitzending Never Mind The Hype vs. Pinguin On The Rocks:
Donderdag van 15:00 – 16:00 uur

Herhaling Never Mind The Hype vs. Pinguin On The Rocks:
Zondag van 19:00 – 20:00 uur

Meer Harde Nieuwe Muziek vind je hier.

 

Black Stone CherryBlack Stone Cherry (foto) – Soul Machine
Soul Machine is de vierde track van Kentucky, op 1 april uitgebracht via Mascot Label Group. De plaat is niet alleen een ode aan hun ‘home state’, het is ook een knipoog naar het verleden en opgenomen op dezelfde manier én in dezelfde studio als hun debuutalbum.

Max Raptor – Big Divide
Punkrock uit de Engelse Midlands! Dit is de eerste single van de self-titled plaat, op 22 april verwacht via Hassle Records.

Black HoneyBlack Honey – Madonna
De Brightonians van Black Honey (foto Willem Schalekamp) maken poppige indie gemixt met garagerock en hoewel Madonna vorig jaar al uitkwam (op Duly Noted Records), gooien wij ‘m er nogmaals in.

Cult of Luna ft. Julie Christmas – The Wreck of S.S. Needle
Zweedse post-metal! Dit is de tweede single van het aanstaande album Mariner, dat 8 april uitkomt op Indie Recordings.

Rival Sons – All That I Want
10 juni komt de vijfde plaat van deze Amerikaanse blues-hardrockers uit, Hollow Bones, Opgenomen in de LCS Studios, Nashville.

Casey – Darling
Deze Welshmen zijn begin maart dit jaar opgenomen in the familie van Hassle Records en dit is de eerste single van de in deze zomer verwachte debuutplaat.

Zakk Wylde – Sleeping Dogs
Metalgitarist Zakk Wylde is bekend als snaarmeester van o.a. Ozzy Osbourne en Black Label Society. Dit nummer is niet nieuw, maar de clip wél en op 8 april komt de plaat, Book Of Shadows II.

The Mighty Breaks – Liquor Store
The Mighty Breaks uit Voorschoten heeft de psych wat losgelaten en laat zich in nieuwe single Liquor Store van een meer garage-poppende kant zien. Daarbij kregen ze voor de mix hulp van Raven Aartsen (Mozes and the Firstborn).

Nothing – Eaten By Worms
Met deze nieuwe track gaat Nothing nadrukkelijk richting 90s grunge. De band liet laatst met Vertigo Flowers al een fijn voorproefje horen van dat tweede album. Tired Of Tomorrow komt 13 mei uit op Relapse Records.

Areas – Murphy
Nieuwe punky grunge uit Eindhoven! Lees hier alles over wie Areas nou eigenlijk is en waar deze single is opgenomen.

HerderWhite Miles – Crazy Horse
Nadat de tour met Eagles Of Death Metal werd afgebroken door terrorisme in Parijs (…), is het duo White Miles via SXSW nu terug met het tweede album op SPV/Long Branche, distributie door Suburban. Denk: rauwe rock ’n roll.

Black Tusk – God’s On Vacation
Deze track is afkomstig van het van de op 29 januari verschenen Pillars of Ash, via Relapse Records. Savannah swamp-sludge! Hoewel dit de eerste plaat is sinds het overlijden van bassist//zanger Jonathan Athon, is hij nog wel te horen.

Herder (foto) – All Is Lost
Deze track is een voorproef(je) van de aanstaande plaat Fergean, binnenkort uitgebracht via Reflections Records. Ze spelen op vrijdag de 15e op Roadburn, in Cul de Sac.