Pinguins in Paradiso

PIP CLIP #1

Het is weer feest! De 3e editie van Pinguins in Paradiso (PIP) zal op 30 april plaatsvinden: in Paradiso natuurlijk. En nu nog langer en leuker! En natuurlijk verkopen we weer uit, een volle bak Paradiso, wat wil je nog meer! Tickets vind je hier.

We starten vanaf 13:00 uur met de 30×20 minuten show, waarin de beste 30 2-minutenshow bands van het afgelopen jaar spelen, verdeeld over 3 podia. Met gemiddeld 1400 bezoekers is het een heerlijke talenten-ontdek-middag.

De winnaar speelt om 18:00 en mag openen in de kelder bij de start van het avondprogramma Pinguins in Paradiso om 19:00, dat vloeiend doorloopt naar DJ Arnold van Kiss All Hipsters vanaf 1:00 tot sluitingstijd. Overdag de opkomende talenten, ‘s avonds en ‘s nachts de beste alternatieve -en indie muziek !

Zorg dat je er bij bent, niet alleen om te genieten van de bekende bands, maar ook om de nieuwe topbands van de toekomst te zien. De afgelopen edities was Pinguins in Paradiso er vroeg bij: Birth of Joy, Nothing But Thieves, Lonely the Brave, Catfish and the Bottlemen, PAUW. Ook dit jaar weer volop nieuwe grote bands!

En elke vrijdag tot aan Pinguins in Paradiso op 30 april presenteren we een setje clips van die bands en artiesten die zullen spelen op #PIP3. Te beginnen met….