vestrock

Vestrock 2016 presenteert timtable

VestrockDe volledige timetable van Vestrock 2016 is bekend en staat online op www.vestrock.nl.
Op Vestrock 2016 zijn ruim 60 acts te zien, waaronder Kensington, Typhoon, De Staat, Bingo Players, K’s Choice, Modestep, John Coffey, My Baby en Black Honey. Op www.vestrock.nl is de volledige line up van Vestrock en Vestrock JUNIOR te vinden.

WINNAARS VESTROCK RALLY BEKEND
Op zaterdagavond 14 mei 2016 streden vier bands en drie dj’s op de Vismarkt in Hulst om een felbegeerde plaats op de affiche van VESTROCK op 3 en 4 juni 2016. De acts waren gekozen uit ruim 200 inzendingen. De circa 500 bezoekers kozen door te stemmen de uiteindelijke winnaars. De Nederlandse band Orange Fox won de bandcompetitie. De Hulsterse Mickey V kregen als dj act de meeste stemmen. Beide acts staan daarmee op de line up van zaterdag tussen namen als Typhoon, Modestep en K’s Choice. Ook de Nederlandse dertienjarige dj Santo-Rex, die eerder ook de dj-contest van Kunstbende won, maakte indruk. Hij staat op 5 juni 2016 in De Kapel op Vestrock JUNIOR.

VESTROCK JUNIOR UITVERKOCHT
Vestrock JUNIOR, op 5 juni 2016, is uitverkocht!
De kaartverkoop van Vestrock op 3 en 4 juni via www.vestrock.nl en diverse voorverkoopadressen in Zeeuws Vlaanderen gaat ook hard. Vestrock is, net als in eerdere jaren, intiem en kleinschalig, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt.