Festival deBeschaving

Festival deBeschaving voegt 3 nieuwe podia toe

Het aftellen is begonnen. Nog ruim een maand voor Festival deBeschaving. Tijd voor een update! Naast de drie muziekpodia en de wetenschapstent creëren we dit jaar een aantal nieuwe area’s op het festival: The Village Coffee & Music host een eigen area met live bandjes vanuit een Bedford truck, de nieuwste singer-songwriters van Giels Talentenjacht krijgen samen met de beste voorstellingen van het Café Theater Festival een eigen area in de speeltuin van de Botanische Tuinen en 3voor12/Utrecht programmeert akoestische sessies op een bijzondere plek in de binnentuin van het Fort midden op het festivalterrein.

Daarnaast verrijst een verborgen Offline Area, exclusief voor bezoekers die hun telefoon op vliegtuigstand zetten en alleen naar binnen mogen met een afgeplakte mobiel. Tussen de area’s door vind je theatraal veldprogramma en bouwen speakerfietsen kleine popup-dansfeestjes. Last but not least: één van de oudste botsautobanen van Nederland komt naar deBeschaving, waar naar hartelust gerollerskate kan worden.

Rollerskate workshop
In de nostalgische botsautobaan bouwen we een funky rolschaatsdisco samen met de beste rolschaatsers van Nederland. Er zijn meerdere skateworkshops, voor de eerste kan je alvast online reserveren.

Laatste band gezocht!
Altijd al gedroomd van een speelplek op een tof festival? Dit is je kans! We hebben nog één podiumplekje vrij, en die kan van jou zijn. Geef je voor 6 juni op en wie weet sta jij straks met je band op deBeschaving.

De kaartverkoop gaat hard, dus tijd om verzekerd te  zijn van een ticket voor het meest inspirerende feestje van deze zomer op zaterdag 2 juli in de Botanische Tuinen in Utrecht.