Mañana Mañana

WINNEN: 5 x 2 tickets Mañana Mañana 2016

Manana MananaMañana Mañana is het meest relaxte festival van Nederland op een wonderschone plek in de Achterhoekse natuur. Dit feest op Landgoed Enghuizen in Hummelo is een prachtig en alsmaar slechter bewaard geheim van jonge rockers, oude hippies, stoere meisjes, knappe jongens, gezinnetjes en buurtbewoners.

Mañana Mañana staat sinds de eerste editie in 2013 bekend om het geweldige feest en de megarelaxte sfeer onder de bezoekers. Festivalfans verspreiden, al kamperend en feestend een unieke festivalvibe over het prachtige terrein aan het water van de vijver en in het oeroude bos. Jammen, dansen, drinken, vuurtje stoken en tot in de hele kleine uurtjes doorhalen op de geheime afterparty.
Op Mañana Mañana hoor je nieuwe en verrassende muziek en geniet je van heerlijk eten en drinken op het mooiste plekje van de Achterhoek.

Wij mogen 5 x2 tickets voor dit 3 daagse spectakel op 17, 18 en 19 juni in Hummelo weg geven.
Winnen? Laat ons weten welke band jij graag wil zien op Mañana Mañana 2016. Mail je antwoord naar prijsvraag@pinguinradio.com. en dan heb jij straks die mega-relaxte tickets binnen!

Check hier de blokkenschema’s

Mañana Mañana