Sputnik 9

Clipprimeur: Sputnik 9 – Entry 7

Sputnik 9Sputnik 9; negen maanden lang, elke maand een single uitbrengen met steeds een andere groep muzikanten uit bands zoals De Staat, DeWolff, Shaking Godspeed, Jungle By Night, Donnerwetter en Paceshifters. Elke maand gaat een andere groep 2 dagen de studio in om nieuw materiaal te schrijven en op te nemen.

Sputnik 9 heeft hiervan een mooi vormgegeven ‘logboek’, waarin elke maand een kort verslag, informatie over de artiesten én een extra song exclusief te bekijken is. Wordt ‘Fellow Traveler’ voor éénmalig €20 en krijg toegang tot dit exclusieve logboek! Kijk op www.sputnik9.nl voor meer informatie.

*****

Sputnik 9Met Sputnik 9 zijn we deze maand eens een totaal andere koers in geslagen en niet zomaar een: Nederlandstalig! Dat krijg je natuurlijk al snel als je een te gekke rapper, niemand minder dan Thomas Waterreus (Boef en de Gelogeerde Aap) die alleen maar in het Nederlands rapt in de line-up zet.

Sputnik 9Naast Thomas stonden niemand minder dan Tijn Driessen (Amenti / Toneelgroep Maastricht), Gio Sliwa (Bertus Borgers & the Young Retro’s) en Jan Teerstra (Sunday Sun / Orgel Vreten) in de line-up. Een mooi gemend groepje met zeker wat hip-hop en pop ervaring. Ik wil er niet te veel woorden aan vuil maken, dus kondig ik hem aan: “Dames en heren….. Dans in een Plas

 

Lars Spijkervet

Check hier: Sputnik 9 Entry 1
Check hier: Sputnik 9 Entry 2
Check hier: Sputnik 9 Entry 3
Check hier: Sputnik 9 Entry 4
Check hier: Sputnik 9 Entry 5
Check hier: Sputnik 9 Entry 6