FIDLAR

Win tickets voor FIDLAR op 9 augustus in Paradiso Noord

FIDLARVoor wie de naam FIDLAR niet veel zegt, je schrijft de band naam in hoofdletters omdat het een acroniem is, dat is oud Grieks voor een afkorting die je uitspreekt als een woord. FIDLAR staat voor Fuck It Dog, Life’s A Risk en dat is direct het levensmotto voor dit viertal losgeslagen garagepunkrockers uit Los Angeles.
Vorig jaar maakte we het nummer 40oz. on Repeat, een nummer waar de pret vanaf spettert, nog onze IJsbreker en daarna volgde de nummers Drone en West Coast op de playlist van Pinguin Radio. Het naamloze debuut en album Too bestaat uit korte, felle nummers over drank, drugs en jezelf vooral niet te serieus nemen.

Ze zijn met zijn vieren de FIDLARS, Zac, Brandon, Elvis en Max. Live is ook vaak ene Coco van de partij. Zij verlevendigt het toch al energieke bandgeluid met geïnspireerde triangelpartijen. Hopen dus dat ze mee komt naar Paradiso en de boel eens flink wakker zullen schudden. Zet het bier maar koud FIDLAR is in aantocht.

We mogen 2 tickets weg geven voor de show van 9 augustus in Paradiso Noord / Tolhuistuin.
Winnen? Mail gewoon je naam naar prijsvraag@pinguinradio.com en dan liggen die digitale tickets binnenkort in je digitale brievenbus.