Sleazefest

Sleazefest 2016 op 19 augustus in Timboektoe

Sleazefest19 augustus is het weer zo ver. Dan is het Vieze Vrijdag en volle maan en dus… SLEAZEFEST !!! Zwemslip of bikini aan en Go! Go! Go! op naar TimboektoeDe line-up is weer om je vingers bij af te likken met nu al legendarische optredens van o.a. the Fake O’s, the Pedro Delgados en Weird Omen uit Frankrijk en als klap op de vuurpijl.. PETER PAN SPEEDROCK.

Onze djs slaan je om de oren met de meest swingende rockabilly, stammende garagepunk, fuzzende psych en meest knallende garage & beat allertijden. Dit alles op gepaste wijze begeleid door vuurwerk, de Pussy bar,  koud bier, cocktails, het strand en de zeeee!

De complete Sleaze Line up: Peter Pan Speedrock, Weird Omen (F), Ego Dreams, Alice Ultra, Pedro Delgados, Ottoboy Fake O’s, Yeah!
DJs: Pjotr from Hell, Mappe, Bone, Zlammer, Gilbert Nasal, Zip en Nanowitsch.

De eerste band begint om 22.00 uur, de laatste als de zon opkomt. Wees er snel bij want vol is vol.
Crash\afterparty\kampeer\contemplatie ruimte is er te over in de omringende duinen.

Locatie: Timboektoe, Noordpier – Wijk aan Zee
Vvk online : €13,- bestel je hier.
Deur: €15,-

Meld je hier aan op Sleazebook en maak kans op 2 kaartjes.
Zegt t voort! Zegt t voort!

****

Sinds 1999 organiseren de mannen van zZz en hun kornuiten jaarlijks het roemruchte Sleazefest. Ooit begonnen als een uit de hand gelopen BBQ waar naast aangebrand vlees, 8 garage bands geserveerd werden, staat dit evenement bekend als het hoogtepunt binnen het genre. Niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Sleazefest staat garant voor het beste in lo-fi punk, sexy exotica, obscure 50’s garage rock en beat, rijkelijk vloeiende tequila, diverse andere stimuli en buitenzinnig feestvieren.