Plato

Plato Zwolle viert 40-jarig jubileum op 11 september in Hedon

PlatoPlato Zwolle bestaat 40 jaar en dit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom staat zondag 11 september Hedon de hele dag in het teken van dit bijzondere jubileum en zijn er toffe optredens, verrassende DJ-sets, een leuke popkwis en uiteraard staat Plato er zelf ook met een leuke selectie en mooie aanbiedingen.

Het programma is nog niet compleet, maar we zijn al een heel eind! Onder andere Indian Askin, Tamarin Desert, Meindert Talma, Eerie Wanda, Quiet Hollers en The Cool Quest zijn in elk geval al aanwezig. Bij een programma als dit hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken, dus er is geen excuus meer om het jubileum niet te komen vieren.

In Zwolle vond je Plato vanaf de vroege jaren ’80 op twee locaties, aan het begin van de Diezerstraat en in een zijstraat daarvan, om zich vanaf de jaren ’90 op de hoek van de Kerkstraat te vestigen. Vanaf 2007 zit Plato in een mooie ruime winkel aan de Klokkensteeg op het Eiland.
Anno 2016 loopt Plato nog altijd als een trein. Vinyl is volop terug in de zaak en stevig in trek, en ook de CD- en DVD-afdelingen staan bepaald niet stil. Op tweedehands gebied heeft Plato Zwolle ook steeds meer te bieden; vriendelijke prijzen en mooie items om je vinylverzameling mee te starten of om deze juist aan te vullen.

LIVEDATUM 11/09 Hedon, Zwolle