Amsterdam Woods Festival

Win Tickets Amsterdam Woods Festival 2016

Amsterdam Woods FestivalNa een geslaagde eerste editie keert Amsterdam Woods Festival op 26 en 27 augustus terug in het Amsterdamse Bos. In deze prachtige groene achtertuin van Amsterdam kan de muziekliefhebber weer in een intieme sfeer genieten van gevestigde acts uit binnen- en buitenland en nieuw, veelbelovend talent.

Muziekdocumentaires + Culinair
Amsterdam Woods Festival presenteert samen met IDFA at Melkweg bijzondere muziekdocumentaires met optredens en interviews van bijpassende artiesten. Ook is er een smakelijke culinaire line-up met verrassende foodtrucks en een tijdelijk restaurant. Dat alles op een steenworp afstand van Amsterdam: in de prachtige, groene en intieme omgeving van het Amsterdamse Bos. Vorig jaar belandde Amsterdam Woods Festival direct op de shortlist (top 10) van zowel het beste kleine festival als het beste nieuwe festival van Europa.

Programma
Daniel Norgren, Sticky Fingers, Jeremy Loops, Eefje de Visser, My Baby, Ultimate Painting, Amber Arcades, Liima, Palmbomen II Live, Marble Sounds, De Likt, PAUW, Choir of Young Believers, Husky, I Am OakzZz, Phil Cook,Bent van Looy en Jo Goes Hunting.

WINNEN
Wil jij kans maken op 2 fijne tickets. Vertel ons dan waarom jij het verdient om naar dit festival te gaan.
Mail je relaas, je prachtige verhaal of je one-line naar: prijsvraag@pinguinradio.com en wellicht heb jij straks die heerlijke tickets te pakken!