Nirvana

Win Tickets voor 25 YEARS OF NEVERMIND op 24 september in Metropool

NirvanaJubileum van een legendarisch album. Sterker nog: Nevermind is de meest baanbrekende plaat van de afgelopen 25 jaar. En ja er zijn de afgelopen 25 jaar meer geweldige albums gemaakt, maar geen enkel album heeft zo’n impact gehad als Nevermind. De plaat heeft een alternatief geluid maar wordt desondanks omarmd door de mainstream media. Een ware aardverschuiving in het muzikale landschap is het gevolg waar we tegenwoordig nog altijd de vruchten van plukken, want de invloed van de plaat is blijvend. Op 24 september 2016 is het precies 25 jaar geleden dat deze klassieker verscheen en dat moet gevierd worden!

Wat gaat er gebeuren?
Nevermind gaat integraal ten gehore worden gebracht door 2 bands die hevig beinvloed zijn door Nirvana. Paceshifters speelt de ene helft van het album, de andere helft komt voor de rekening van Green Lizard, in sommige gevallen met een gastzanger- of zangeres. Na de integrale uitvoering volgt nog een toegift met andere Nirvana klassiekers. Sowieso dus een nummer of 16 lekker raggen!

Tickets Winnen?
Mail ons gewoon even de naam van de zanger van Nirvana, doe dit naar prijsvraag@pinguinradio.com, veel makkelijker kunnen we het toch echt niet maken…

LIVEDATUM 24/09 Metropool, Hengelo