Amongster

Nieuwe live video Amongster – Fear Until You Leave Me

AmongsterDe Belgische indie-rockband Amongster brengt vandaag de live video van haar nieuwe single Fear Until You Leave Me uit. De opname en clip van het nummer werd mogelijk door het nieuwe, innovatieve muziekplatform 27 tapes.

“Het was een eer om uitgenodigd te worden voor 27 tapes. De opnames gingen echt snel die dag. In zes uur tijd hadden we alles opgenomen. De vibe in de studio is gewoon heel goed. Een heel warm gevoel. In zo’n korte tijd zo’n mooie video opnemen, dat is echt speciaal.”vertelt Thomas Oosterlynck – frontman van Amongster.

AmongsterEen nieuw soort muzieksamenwerking
De muzikale samenwerking tussen Amongster en drie liefhebbers en experts op hun eigen vakgebied (video, audio en online promotie) bracht hen bij elkaar. Onder andere de band Amongster kreeg er lucht van en nam op uitnodiging de nieuwe single bij 27 tapes op.

De single werd opgenomen in de studio van Wouter Budé, de man achter Moon Music. De clip fabriceerde Doron van Doron Productions ondertussen: een professionele visuele opname van de audio-opname. Dat resultaat – de single Butcher’s Boy – stuurde Maikel Janssen van internetbureau Exitable vervolgens de (online) wereld in.

Het 27 tapes concept
Doel is om muziekliefhebbers op een nieuwe manier in aanraking te brengen met verschillende kwaliteitsbands, door ze op de gevoelige plaat vast te leggen. De gebundelde expertise van het trio achter het concept maakt zo het 27 tapes platform mogelijk: waar bands uit Belgie Nederland en Duitsland kennis maken met het publiek, door professionele opnames in eigen stijl.

LIVEDATA 17/12 Festival Stille nacht @ Underground, Lelystad 19/12 Festival Stille nacht @ Rotown, Rotterdam 10/02/2017 Trix, Antwerpen 14/02/2017 Vooruit, Gent