Grasnapolsky

Nieuwe namen Grasnapolsky 2017

Grasnapolsky © Daniël van Duinkerken

Goed nieuws voor jullie, trouwe GRAS-fans! Er zijn nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Grasnapolsky 2017. De nieuwste toevoegingen aan de line-up zijn: Klangstof, Brihang, The Guru Guru, WWWater, Batobe, Bonne Aparte, Donkey Kung Fu, Iguana Death Cult, Kagoule, Statue, Tamino, The Mauskovic Dance Band, Torii, Floris Bates en Jo Marches.

Welcome back, Klangstof!
Voor de oplettende GRAS-fan: Ja! Ze zijn terug! Klangstof speelde tijdens Grasnapolsky 2015 hun allereerste show ooit en iedereen was meteen verkocht. Inmiddels hebben ze getekend bij het Amerikaanse label Mind of a Genius en zit hun eerste VS-tour erop. Deze tour is vastgelegd op beeld (door Youp Kruijsdijk, die ook de teaser en aftermovie van #GRAS16 maakte!) en tijdens de tweede aflevering vertelt Koen van de Wardt hoe de ontmoeting met Grasnapolsky tot stand kwam. Leuk voor ons, leuk voor jullie. 🙂

Tickets en bungalows gaan hard!
Wil je zeker zijn van een warm winters Grasweekend met je beste vrienden en de leukste feestjes? Boek dan nu! Voor een reguliere ticket betaal je €80. Heb je CJP? Je betaalt dan €75 voor een ticket. De bungalows zijn niet duur: je kunt al vanaf €55 p.p. het hele weekend op het bungalowpark zitten! Meer informatie over de tickets, bungalows en vervoer vind je op onze website.