The Sore Losers

Win Tickets voor Pinguin Radio presents The Sore Losers

The Sore LosersThe Sore Losers is een vierkoppige rockband uit België, die hun liefde voor rock, country, blues en garage hebben samengesmolten tot een uniek en eigen geluid. Vanaf het begin wordt de band al vergeleken met The Rolling Stones, The Black Keys en The Stooges.

Als je houdt van rauwe, ranzige en opwindende Rock ‘n Roll, dan is dit jouw band!

In 2010 verscheen hun titelloze debuutalbum. De eerste single was met 21 weken zelfs de langst genoteerde single van 2010! Hierna volgden nog twee topalbums, waarvan Skydogs de meest recente is. Skydogs bevat een extreem rauw geluid, overstuurde gitaren met strakke riffjes en vervormde zangpartijen. Naast de gekende Belgische zomerfestivals hebben The Sore Losers ook een geslaagde passage gemaakt in Nederland op Pinkpop en Down The Rabbit Hole. Maar ook Rock Werchter en Pukkelpop kunnen de heren op hun festivallijstje zetten als meer dan geslaagd. Dit bevestigen ze met een Nederlandse club tour als headliner.

LIVEDATA 18/11 Poppodium Volt, Sittard 19/11 Gebouw-T, Bergen-Op-Zoom 24/11 Grenswerk, Venlo + Paceshifters 25/11 Bibelot, Dordrecht + Paceshifters 09/12 Altstadt, Eindhoven 10/12 Merleyn, Nijmegen 14/12 Rotown, Rotterdam

Tickets Winnen?
We mogen per poppodium 2 x 2 Tickets weg geven!!! Zie bovenstaand!!!
Mail ons de naam van één van de singles van het laatste album van The Sore Losers.

Mail naar prijsvraag@pinguinradio.com en vergeet niet het poppodium van je voorkeur te vermelden en je naam door te geven!!!