Paaspop

Paaspop 2017: Parkway Drive & Kensington bevestigd & Launch Party

Parkway Drive - PaaspopZe stonden al twee keer op Pinkpop, speelden niet minder dan vijf keer voor een bomvolle Ziggo Dome en van de vijf geplande shows in november 2017 in diezelfde poptempel zijn er inmiddels al vier volledig uitverkocht (!). Er zijn er maar weinig die hen dat nadoen.

Kensington is zonder twijfel de grootste band van Nederland op dit moment, volgens velen de grootste band die ons land ooit heeft gekend. Buitencategorie. Met onder andere Home Again, Let Go, Streets en War scoorde de band hit na hit, en bouwde daarnaast een ongekende livereputatie op. Een show die je moet zien!

Parkway Drive!
Ijzersterke metalcore uit Australië is klaar om de Phoenix van top tot teen af te breken met hun baanbrekende mix van show, breakdowns en moshpits. Vuist in de lucht en meebrullen met die sing-a-longs voor het ultieme bro-gevoel.

Launch Party & start ticketverkoop!
Traditiegetrouw begint ook dit jaar de kaartverkoop weer op de laatste zaterdag van november!

Op zaterdag 26 november wordt de markt in Schijndel (dé thuisbasis van Paaspop) omgebouwd tot pop-up mini festivalterrein. Haal de allerallerallereerste tickets, kom dansen, feesten, drinken en genieten, win toffe prijzen en laat je verrassen door verschillende optredens. Tot dan!

Pssst; zet jezelf op aanwezig op Facebook!

LIVEDATA 14-15-16/04/2017 Paaspop, Schijndel