Paaspop

Nieuwe namen Paaspop 2017: onder meer Crystal Fighters, Pink Oculus en Anti-Flag

Van punkrock tot Nederhop via hardstyle naar rock ‘n’soul. Maar ook house & techno; singer-songwriter; rap; jazzy hiphop/soul en country. Hier zijn we dan, met weer een nieuwe reeks acts aan die vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april 2017 zullen optreden op Paaspop 2017257ers, Anti-Flag, Coone, Crystal Fighters, Imitallica, Jolly Jackers, Jonna Fraser, Joris Voorn, Komatsu, La Fuente, Pink Oculus, Ummet Ozcan en Whitney Rose. Ook is de eerste naam voor het rariteitenpodium van Paaspop, de Loco Royale, bevestigd: Jody Bernal!

Crystal Fighters!
Natuurlijk is Crystal Fighters vooral bekend van de wereldhit Plage uit 2011, maar deze Engels-Amerikaanse is allesbehalve een one hit wonder. Na in 2014 al een keer op Paaspop te hebben gestaan (als dj-set) keert de band in 2017 terug naar Schijndel voor een dampende show waar hun mix van alternative dance, synthpop, folk(tronica) en springerige indie pop-rock bij veel mensen de lente in de bol doet ontwaken.

Tickets
Koop je Early Bird tickets op www.paaspop.nl!

– 3 dagen: €99
– 3 dagen + camping: €119
– Young & Free 3 dagen: €75 (<18 jaar)
– Young & Free 3 dagen+camping: €79 (<18 jaar)

Check dan nog de website voor alle extra (camping)mogelijkheden en upgrades. Bijvoorbeeld camper/caravantickets, pendelbustickets, vrienden area’s en het Paaspop Resort: meerdere luxe accommodaties, van tipi’s tot comfotels – inclusief eigen sanitair en stroom.