Secret Rendezvous

Secret Rendezvous presenteert album op 3 april in Paradiso

Secret RendezvousNa een goede start met singles als Homie Lover Friend, Better Than She Can en What About Us komt eindelijk het langverwachte tweede Secret Rendezvous album For Real op vrijdag 7 April uit. De releaseshow en tevens kick-off van de For Real Tour is op maandag 3 april in Paradiso.

Secret Rendezvous heeft al eerder succesvol mee gedaan aan de Popronde, is verkozen tot 3FM Serious Talent, deed shows bij o.a MTV, SlamFM, 3voor12, BalconyTV, Sofar Sounds en als voorprogramma voor Yuna (US) en Hiatus Kaiyote (Aus).

Internationaal weet Secret Rendezvous ook de aandacht te trekken. Zo verkoos Coldplay het nummer Secret Rendezvous als ‘song of the day’ op hun Hypnofeed, speelden ze in La Bellevilloise Parijs, het Soundcity Festival in Liverpool en draaide niemand minder dan Pharrell Williams Better Than She Can in zijn radioshow op Beats 1.

Live met band klinken ze als een samensmelting van Frank Ocean, Janet Jackson, Little Dragon en The Weeknd, maar hun sound omschrijven zij zelf als Indie R&B.

LIVEDATA 03/04 Paradiso, Amsterdam