The Royal Engineers

Clipprimeur: The Royal Engineers schiet videoclip in Utah (USA)

The Royal EngineersNa een optreden op het vermaarde Sundance Festival in het voorprogramma van Andy Frasco reisde de Utrechtse band The Royal Engineers in januari door naar het besneeuwde berggebied van Utah voor de videoshoot van Hit it & Do it again. Om het unieke landschap in beeld te brengen moest de band in de vrieskou met bevroren gitaren en apparatuur urenlang op een ijsvlakte staan om de videoclip te schieten. Om geen tijd te verliezen werd de clip in amerika gemonteerd en is vanaf vandaag te zien op de Facebook pagina van de band en op YouTube.

De band maakte zo’n goede indruk tijdens de Amerikaanse tour in januari, dat ze in 2018 opnieuw vertrekken naar de VS voor een uitgebreide tour en optredens op het Sundance Festival. Dit jaar zijn The Royal Engineers in Nederland te zien met een uitgebreide clubtour en diverse festivals.

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor The Royal Engineers. Ze lanceerden hun eerste EP, scoorden een bescheiden hit met de single, Aeroplane, werden landelijk nieuws door hun uitgebrande bandbus, kregen een benefietconcert in Utrecht en speelden een bomvolle Popronde door het hele land.

LIVEDATUM 26/02 Irish Pub, Elbergen