ALMANAC

Mini Power Metal Festival op 17 februari in Duycker

ALMANACOp 17 februari vindt er in de Duycker te Hoofddorp een Mini Power Metal Festival met drie hele vette bands uit de scene! Dit zijn Almanac (foto) (DE) + Gloryful (DE) + Lichtgestalt (DE).

ALMANAC (DE)
Gitaarvirtuoos Smolski is met zijn jarenlange ervaring bij o.a. de Duitse band RAGE een doorgewinterde artiest die wel weet waarmee hij het publiek kan verrassen. Zijn invloeden hoor je op RAGE nummers als Down, Soundchaser en War of the Worlds.

In 2013 vormde hij het succesvolle LINGUA MORTIS ORCHESTRA. LMO scoorde goed bij het publiek en dit was ook goed terug te zien in de charts. In vergelijking met zijn eerdere werk liet hij zich voor de LMO muziek inspireren door de klanken van klassieke muziek, deze wist hij tot een heavy geheel te mengen met een fijne portie metal. Een gouden combinatie tussen heavy metal en klassieke muziek was geboren.

Nu komt hij optreden met zijn nieuwe band ALMANAC, in deze band spelen o.a. leden die ook betrokken waren bij LMO’s unieke geluid en andere artiesten die in de metalscene hun sporen dik verdiend hebben.

GLORYFUL (DE)
Deze band timmert al heel wat jaren aan de weg en ze maken klassieke heavy metal op een hoge versnelling. Verwacht furieuze meezingrefreinen, beukende drums en snel gitaarwerk.

LICHTGESTALT (DE)

LIVEDATUM 17/02 Duycker, Hoofddorp