Father John Misty

Father John Misty naar het Zonnehuis in Amsterdam Noord

Op dinsdag 21 maart 2017 geeft Father John Misty een intiem optreden in het Zonnehuis in Amsterdam Noord. De veelzijdige Amerikaanse artiest brengt op 7 april zijn derde album Pure Comedy uit. Daarvoor had hij succes onder de naam J. Tillman en met de band Fleet Foxes. Paradiso programmeert sinds september 2016 bijzondere programma’s in het Zonnehuis, een rijksmonument dat plaats biedt aan 350 personen.

Father John Misty
Speciale band met Paradiso
Joshua Michael Tillman bracht vanaf 2003 onder de naam J. Tillman liefst acht albums uit en sloot zich in 2008 als drummer aan bij de populaire indiefolkband Fleet Foxes. In 2012 bracht hij onder zijn nieuwe pseudoniem Father John Misty het eerste album Fear Fun uit, gevolgd door I Love You, Honeybear. Op 7 april van dit jaar verschijnt het derde album Pure Comedy. In iedere verschijning heeft Tillman meerdere malen met succes in Paradiso gestaan. Als Father John Misty stond hij 2012 in de kleine zaal en in 2015 verkocht hij eerst Paradiso Noord uit en later dat jaar ook de grote zaal.

Kansmaken op het kopen van een kaartje
Kaarten voor het intieme concert in het Zonnehuis kosten 15 euro en zijn uitsluitend te koop via de website van Father John Misty. Om kans te maken op het kopen van een kaartje moeten fans deelnemen aan de actie op www.fatherjohnmisty.com/live. Uit de deelnemers aan deze actie worden winnaars geloot die een speciale ticketlink opgestuurd krijgen. Deze ticketlink wordt op vrijdag 24 februari om 12.00 uur naar de winnaars verstuurd. Daarmee kunnen zij een kaartje kopen voor het concert op dinsdag 21 maart in het Zonnehuis.

Paradiso en Toutpartout presenteren:
Father John Misty
Dinsdag 21 maart 2017
Locatie:
Paradiso-Zonnehuis, Amsterdam Noord
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open:
19.30 uur
Entree: € 15,-, kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via www.fatherjohnmisty.com/live