Graspop

Affiche voor Graspop Metal Meeting 2017 is compleet! 

GraspopMetal Monday doet zijn naam alle eer aan! Graspop Metal Meeting kondigt vandaag zestien nieuwe namen aan voor de editie 2017. Opnieuw een indrukwekkend lijstje. De affiche is hiermee volledig.

Het gerucht circuleerde al enkele dagen en kan vandaag bevestigd worden. Scorpions staat op zondag 18 juni als headliner op Graspop Metal Meeting. De Duitse metaltrots speelt een exclusieve show voor de Benelux. Eerder werden Rammstein (vrijdag), Deep Purple (zaterdag) en Evanescence (zondag) als headliners aangekondigd.

Het stevige progressive mathcore van het populaire Amerikaanse The Dillinger Escape Plan sluit de clubstage van de Metal Dome op vrijdag. De band plant na dit jaar alle materiaal in hun roadcases te stoppen en een lange pauze in te lassen. Laatste kans om hen op de ruigste festivalweide in de Benelux aan het werk te zien!

Op zaterdag staat het Amerikaanse alternative metal combo Helmet als laatste op de buhne van de Metal Dome. Page Hamilton’s band is een grootheid in het vak tussen de indie rock en metal. Hun invloed is onmiskenbaar op tal van bands uit de line-up van dit jaar.

De 16 nieuwe namen die de vijf podia van Graspop Metal Meeting 2017 zullen doen daveren zijn: Scorpions, As It Is, Battle Beast, Black Star Riders, Blue Öyster Cult, Code Orange, Coheed And Cambria, Graveyard, Helmet, Melechesh, Nothing More, Sepultura, Suicide Silence, Sum 41, The Dillinger Escape Plan, The Raven Age. Met deze mooie namen is de affiche voor vrijdag, zaterdag en zondag 16-17-18 juni compleet. De programmatie voor donderdag 15 juni volgt heel binnenkort.

Meer informatie over de nieuwe bands en de dagindeling lees je hier.

Ticketinfo
Tickets voor Graspop Metal Meeting 2017 zijn te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. VIP combitickets en VIP dagtickets voor vrijdag 16 juni zijn uitverkocht. Meer info over tickets en overnachten vind je op graspop.be/nl/tickets.

Over Graspop Metal Meeting
Graspop Metal Meeting 2017 vindt plaats van vrijdag 16 juni tot en met zondag 18 juni 2017. Drie dagen lang davert de Stenehei in Dessel mee op het ritme van genadeloze drums, zware gitaargeweld en stevige rock. Van heavy metal en melodische power metal tot death metal en metalcore… Alle hardere genres komen aan bod op de vijf podia. Een metalwalhalla voor tienduizenden metalfans van over heel de wereld, al voor de 22ste keer dit jaar.

LIVEDATA 16-17-18/06 Graspop Metal Meeting, Dessel (B)