ATKD

Win Tickets voor AVI ON FIRE, Rilan & The Bombardiers en ATKD in Hedon

Op 17 maart staan AVI ON FIRE, Rilan & The Bombardiers en ATKD in Hedon te Zwolle. Wij mogen tickets weg geven voor dit waanzinnige drieluik.

AVI ON FIRE
AVI ON FIRE is het nieuwe en eerste soloproject van Bram Wesdorp, vroeger frontman van Neighbour Neighbour en onderdeel van Yellow Grass. Nu is AVI ON FIRE hier, met eigenzinnige tracks die nooit meer uit je kop gaan. Alternatieve Pop met een vleugje Foster the People, hier en daar wat MGMT, Phoenix en Foals, maar vooral AVI. Onlangs bracht AVI zijn debuut EP Win uit.

RILAN & THE BOMBARDIERS
Rilan, een jongen met een afkomst zo gevarieerd als het wereldklimaat, komt al vanaf een jonge leeftijd in aanraking met muziek doordat deze zeer aanwezig is in zijn ouderlijk huis, variërend van klassieke stukken tot Rock & Roll en van Jazz tot Afrikaanse folk. Het is dan ook niet verrassend dat al deze diversiteit reflecteert op zijn stijl. Samen met DJ/Producer PCM, heeft hij net de laatste hand gelegd aan zijn debuut EP als Rilan & The Bombardiers; een veelzijdige eersteling met elementen van soul, funk, hiphop, disco, rock, jazz en klassiek met een onmiskenbare aanstekelijkheid. Zijn muzikale kleurenpalet is een eerbetoon aan het verleden, met een blik naar de toekomst. Wat betreft zijn live performance begeleid door zijn band The Bombardiers: Luister, kijk en geniet want het plezier, de muzikaliteit en de energie spat van het podium af.

ATKD
ATKD (All The King’s Daughters) wordt gevormd door tweelingzussen Nina en Laura Philips. Hun debuut-EP Because I Wanted To kwam uit in januari 2015. Het eerste volledige album wordt verwacht in oktober 2017. ATKD maakt impressionistische popliedjes die worden omlijst door harmonieuze zanglijnen.

TICKETS WINNEN

Mail ons de #1 van onze Graadmeter door. Doe dit naar prijsvraag@pinguinradio.com.

LIVEDATUM 17/03 Hedon, Zwolle