Fleetwood Mac

Fleetwood Mac komt met re-issue van Tango In The Night

Fleetwood MacFleetwood Mac bracht in 1987 hun op één na best verkochte album van hun carrière uit met Tango In The Night, wereldwijd werden er meer dan 15 miljoen verkocht. Het album kwam op #1 in de album charts in Groot-Brittannië en behaalde overal grote hits met Big Love en Little Lies.
Om het 30 jarig jubileum van het album te vieren, brengt de band op 10 maart een re-issue uit. Tango In The Night : Deluxe Edition bevat naast de originele tracks ook een selectie van zeldzame en niet-uitgebrachte opnames, een vernieuwde remastered sound en verschillende muziekvideo’s.

De re-issue wordt in verschillende formats uitgebracht en is ook digitaal beschikbaar:

  • Deluxe: (3CD, DVD en LP) Originele album met remastered sound op CD en 180-gram LP, zeldzame en niet-uitgebrachte opnames, 12” remixes, DVD met muziekvideo’s en een hoge resolutie versie van het album.
  • Expanded: (2CD) Originele album met remastered sound op CD, zeldzame en niet-uitgebrachte opnames.
  • Remastered: (CD) Originele album met remastered sound

De deluxe en expanded edities bevatten nog een extra CD met zeldzame opnames, waaronder eerder niet-uitgebrachte pareltjes zoals de alternatieve versie van ‘Mystified’, een demo van de album’s titelsong en zeldzame B-sides.

Liefhebbers luisteren uiteraard naar Pinguin Classics!